]]>

Arrangement

Visioner for Djøf og arrangementer på Sjælland

Formand for Djøf, Sara Vergo, fortæller om sine visioner for Djøfs fremtidige rolle og Pensionistforeningens formand, Ole Qvist Pedersen, lægger op til etablering af et aktivitetsudvalg for seniorer i Region Sjælland.

Debat

Hvad handler arrangementet om?

Djøfs formand Sara Vergo lægger ud med at fortælle om sine visioner for Djøfs rolle, og der vil være mulighed for dialog om dette med Djøfs formand,- der i øvrigt selv er bosat i Region Sjælland.

I foråret blev der valgt ny bestyrelse i Pensionistforeningen i Djøf. Et fokuspunkt for bestyrelsen er at sikre aktiviteter i hele Danmark. I Region Sjælland har det været sparsomt med arrangementer i de senere år. Derfor vil vi gerne etablere et aktivitetsudvalg bestående af medlemmer i regionen.

Formand for Pensionistforeningen Ole Qvist Pedersen redegør for iværksatte og fremtidige initiativer og giver sammen med bestyrelsesmedlem Marius Lyhne-Knudsen et oplæg til, hvordan vi kan oprette et aktivitetsudvalg i Region Sjælland. Oplægget kommer også omkring opgaver og praktiske rammer for et sådant udvalg og erfaringerne fra aktivitetsudvalg i andre regioner.

Der vil være kaffe/te og kage til arrangementet.

Arrangementet foregår i Kompagnihuset, der ligger tæt ved jernbanestationen og har gode parkeringsmuligheder i nærheden.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle