]]>

Arrangement

Djøfs lederkonference 2019 - i et marked af forandring

Forandring er den nye konstant. Kom til konference og debat, når nogle af Danmarks fremmeste og mest inspirerende ledere, rådgivere og forskere deler deres erfaringer, redskaber og perspektiver på ledelse i et foranderligt marked og vær med, når vi uddeler Djøfs lederpris 2019 til et lysende talent.

Hvad handler arrangementet om?

Kaos, disruption, agile processer og digital transformation. Markedet forandrer sig hastigt og med stigende kompleksitet. Det stiller nye krav og åbner op for nye muligheder og markedspotentialer – for dig som leder.

Markedet tilhører de virksomheder, der kan gentænke strategi, organisationsudvikling og innovationsprocesser og favne forandringerne og de nye muligheder.

Hvilken effekt har det på ledelsesdisciplinen nu og i fremtiden? Og hvordan skal udfordringerne gribes an for at få skabt innovation og vækst?

Vi har samlet ledere, rådgivere og forskere, der har viden og erfaring i at lede succesfulde forandringer – store som små. Du bliver præsenteret for flere perspektiver på, hvad markedets forandringer kræver af dig som leder og kan gå hjem beriget med den nyeste viden og inspiration til dit lederskab.

Djøfs lederpris 2019 – afsløring på dagen

På årets lederkonference uddeler vi for tredje år i træk Djøfs lederpris til et talent, der med sit lederskab gør en forskel i hverdagen. En leder i det private erhvervsliv, som skaber resultater gennem andre med tillid, samarbejde og gode beslutninger.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle