]]>

Arrangement

Ledelsesdilemmaer i den digitale tidsalder

Vær med, når Jesper Højberg og Brian Due udfordrer fortællingen om, at den digitale udvikling i morgen ’disrupter’ alt og alle. For det er ikke kun uproduktivt, det er også forkert.

Debat

Hvad handler arrangementet om?

Jesper Højberg og Brian Due er begge trætte af at høre på, at alle digitale teknologier udvikler sig eksponentielt, og at digitaliseringen allerede er løbet fra os. Det er forkert, mener de, ja, det er faktisk fake news.

Deltag på aftenens arrangement, hvor vi trækker vejret dybt ind, lukker den allervarmeste luft ud af hypeballonen og sammen får digitalisering ned på jorden, så vi kan komme i gang med at skabe intelligent og etisk forretning. Og i samme anledning vil Lars Frelle-Petersen, direktør i Dansk Industri fortælle om, hvordan han ser på digitaliseringen i Danmark.

Jesper Højberg og Brian Due er lige nu aktuelle med bogen ’Langt fra Silicon Valley’. Bogen handler blandt andet om skismaet, som CEO Peter Høgsted fra Coop fint formulerer: "Du investerer massivt i at bygge til en ny verden, som du ikke kender, men som, du tror, kommer til at ske, og samtidig holder du den gamle verden i live og gør den hurtigere og billigere".

Med udgangspunkt i bogens værktøjer, eksempler og cases fra topledere fører Jesper Højberg og Brian Due aftenens deltagere sikkert igennem digitaliseringens ledelsesdilemmaer.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle