]]>

Kursus

TR-konference 2019 - sammen om den offentlige sektor

Konference for Djøfs tillidsrepræsentanter og suppleanter i den offentlige sektor.

Hvem er målgruppen?

Djøfs tillidsrepræsentanter og suppleanter i den offentlige sektor.

Udbytte af konferencen:

  • Tid til netværk og erfaringsudveksling.
  • Interessant debat om det faglige fællesskabs fremtid.
  • Mulighed for at arbejde med egen praksis som TR.
  • Relevant input om trivsel og mening i arbejdslivet.
  • Inspiration fra eksperter, debattører og meningsdannere.

Kurset har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Hvad handler dagen om?

På TR-konferencen 'Sammen om den offentlige sektor' stiller vi om formiddagen skarpt på fremtidens faglige fællesskab. Vi vil med inspiration fra Rune Baastrup, forfatter til bogen 'Deltagereffekten', Nina Palesa Bonde, debattør og formand for Dommerfuldmægtigforeningen, og Joachim B. Olsen, forhenværende folketingspolitiker for Liberal Alliance, undersøge og debattere, hvordan det faglige fællesskab forbliver relevant. 

Eftermiddagens program byder på to workshops om stærke tillidsrepræsentanter og attraktive offentlige arbejdspladser:

  • Workshoppen om stærke tillidsrepræsentanter handler blandt andet om, hvordan Djøf-klubben bliver et attraktivt og relevant fællesskab, og hvordan TR får størst mulig indflydelse.
  • Workshoppen om attraktive offentlige arbejdspladser stiller spørgsmålet: Hvordan bevarer vi meningen i arbejdet, når virkeligheden er kompleks, politiske dagsordener skifter, kravene forhøjes og ressourcerne bliver færre?

Konferencens faglige program afsluttes med oplæg og debat om attraktive offentlige arbejdspladser ved forhenværende minister og borgmester Søren Pind. Søren Pind tog, da han var uddannelses- og forskningsminister, fat på medarbejdernes balance mellem arbejdsliv og privatliv ved at indføre mailfri søndage. Vi spørger, hvad der skal til - udover mailfri søndage - for, at det offentlige fortsat er et attraktivt sted at arbejde?

 

 

Du kunne også være interesseret i:

Se alle