]]>

Arrangement

Informationsmøde om uformel ledelse

Når du ikke er udnævnt leder, men heller ikke blot er en kollega, kan der opstå tvivl om dit ansvar og din rolle. Deltag på det gratis webinar, og bliv klogere på, hvad uformel ledelse er for en størrelse.

Hvad handler informationsmødet om?

Når du ikke er udnævnt leder, men heller ikke blot er en kollega, kan der opstå tvivl om dit ansvar og din rolle. Du kan bedrive ledelse uden at have et tydeligt mandat. Og det kan skabe usikkerhed og måske konflikter mellem dig og dine kolleger.

Vi tager fat på emnet uformel ledelse og giver dig konkrete perspektiver på, hvordan du kan navigere mere sikkert i rollen som uformel leder. Du får samtidig mulighed for at møde underviserne på en række af Djøfs kurser og uddannelser, som alle henvender sig til uformelle ledere.

Om oplægget af Sverri Hammer

Interne konsulenter, faglige koordinatorer, tovholdere, projektansvarlige, teamledere ... Kært barn har mange navne.

Mange medarbejdere har ansvar for sammen med andre at sikre, at opgaver kommer i mål. Reelt udfører de ledelse uden at have titel af leder og ofte uden, at deres mandat ift. de øvrige deltagere er ganske klart. Tit bliver de den uformelle leder for deres kolleger, og de har måske en opgaveportefølje, der i øvrigt ligner de andres. Dette arbejdsfelt kan være årsag til frustration og stress både for den uformelle leder og de øvrige medarbejdere. Skal du lykkes i jobbet, kræver det, at du forstår din rolle og omfanget af ansvar og handlemuligheder. 

Hvis du har behov for en individuel kompetencesamtale, har du mulighed for at hente sparring hos en uddannelsesrådgiver fra Djøfs Kurser og Uddannelser. Skriv til Charlotte L. Paakjær på mail clp@djoef.dk, hvis du ønsker en kompetencesamtale.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle