]]>

Netværk

Bogklub om Blockchain Business

Bogklubben diskuterer Jan Damsgaards 'Blockchain Business - Ægte, sporbart og uerstatteligt'.

Hvem henvender netværket sig til?

Bogklubben er for den private erhvervsleder, der er nysgerrig på potentialet for virksomheder i at anvende blockchain-teknologien og øge transparensen i organisationen.  

Du har måske en stak bøger liggende på natbordet, som du ville ønske, du havde tid til at få læst. Og når du har læst en af bøgerne, savner du at sparre med nogle om, hvad pointerne egentlig kunne betyde for din organisation i praksis.

Bogklubben er for dig, der har lyst til at møde andre erhvervsledere, der også vil vide mere om blockchain business.

På netværket får du:

  • indsigt i en teknologi, som virksomheder ikke længere kan komme uden om.
  • et fortroligt rum, hvor du kan diskutere bogens pointer i relation til den virksomhed, du arbejder i.
  • et gratis eksemplar af ’Blockchain Business’.

Netværket har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Netværkets indhold

I denne bogklub dykker deltagerne sammen ned i ’Blockchain Business’, der beskriver, hvad blockchain er, og hvorfor virksomheder ikke kommer uden om denne teknologi.

Kan du garantere, at dine virksomhedspenge ikke har været involveret i kriminel aktivitet? Kan ”kunderne” i din butik få svar på, hvad jeres produkts CO2-aftryk er? Kan du garantere dine leverandører, at I ikke benytter børnearbejde?

Selvom blockchain er bedst kendt som teknologien bag kryptovalutaer som bitcoin, så kan teknologien revolutionere den måde, vi fremstiller og handler varer og tjenester på. Med blockchain er det nemlig blevet muligt at dokumentere processer og produkter fra a-z.

Snart vil virksomheder ikke længere kunne sælge noget, uden at de kan gøre rede for, hvor det kommer fra, og at det er, hvad det udgiver sig for at være.

Læs mere om bogen her.

Hvis du har lyst til at få lidt mere viden om blockchain business, kan du den 11. november se et webinar med forfatteren bag 'Blockchain business', Jan Damsgaard.

Søg om optagelse i netværket

Vi ønsker at sammensætte en god netværksgruppe, og vi lægger i denne proces vægt på erfaring, arbejdssted, stilling, branche og motivation for deltagelse. Du kan søge om optagelse i netværket ved at trykke på ’Tilmeld’ her på siden. Ca. 14 dage før netværkets opstart vil du modtage en mail om, hvorvidt du er optaget i netværket.

Netværkets opbygning

’Blockchain Business’ bliver brudt ned over fire møder fra januar til maj, hvor man gang fra gang diskuterer det, man senest har læst.

Bogklubben er selvledende. Det betyder, at en chefkonsulent fra Djøfs netværksteam faciliterer første møde. Herefter overgår mødeledelsen til bogklubben selv, der ud fra et standardprogram på skift udarbejder de spørgsmål, der skal diskuteres omkring dagens kapitler.

Det er væsentligt for bogklubbens succes, at deltagerne prioriterer at deltage på alle bogklubmøderne, har læst kapitlerne til dagens møde og har lyst til at deltage aktivt i diskussionerne.

Se alle