]]>

Arrangement

Feedback og feedforward

Workshoppen er for nye mentorer i Djøfs lange udviklingsforløb. Er du systematisk, metodisk og komfortabel med feedback? Her træner vi dig i at modtage feedback som en kilde til læring og udvikling for såvel mentee som mentor.

Workshop

Hvad handler arrangementet om?

I modul 4 fokuserer vi på, hvordan feedback kan bruges metodisk som en kilde til udvikling og læring hos både mentor og mentee. Vi arbejder med, hvordan du kan give feedback til mentee på fx adfærd, og du får redskaber til at lave et review af dels jeres møder og dels som afslutning på jeres samarbejde og mentees progression i forløbet.

Vi arbejder både med eksempler på en ufarlig feedback, og hvordan du kan gå ind i den lidt mere risikofyldte situation og levere en diplomatisk og transparent feedback, så du bliver komfortabel med feedback. 

Du bliver mere sikker i at bruge feedback som et udviklingsredskab for jeres samtaler, og får flere metoder og tilgange til samtalerne, så du kan omsætte din erfaring til gavn for din mentee.

Vi lægger vægt på praktiske øvelser, træning og refleksion. Du kommer til at gå i dialog og træningslejr med andre mentorer.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle