]]>

Arrangement

Nytårsinspiration til mellemlederne

Mød forfatterne til bestselleren 'Håndbog for mellemledere' Lilian Mogensen og Henrik Holt Larsen i samtale om de vigtigste pejlemærker for mellemledere i det nye år.

Online

Hvad handler arrangementet om?

Mellemlederne er en central ledelseskraft i en organisation og derfor kalder Lillian Mogensen og Henrik Holt Larsen mellemlederne ”heltene i midten”. Det er mellemlederne, som kitter organisationer sammen både i forhold til at oversætte topledelsens og omverdenens budskaber samt skabe rammerne for, at medarbejderne kan udfylde deres opgave.

Det kommende år byder på masser af ledelsesmæssige udfordringer for mellemlederen. Distancearbejde og hybridledelse er blevet en del af hverdagen, og de store dagsordner på bæredygtighedsområdet og i forhold til diversitet ruller nu for alvor. Derfor er der god grund til at styrke dit personlige ståsted som mellemleder. 

Lilian Mogensen og Henrik Holten Larsen giver dig konkret inspiration til udvikling af dit personlige lederskab og sætter ikke mindst fokus på, hvordan du øger din ledelseskraft på tværs og opad i organisationen, så du effektivt bringer dig i spil som strategisk mellemleder sammen med topledelsen.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle