]]>

Kurser i forretningsudvikling, strategi og innovation

Find det kursus, der giver dig relevante redskaber til at styrke og udvikle forretningen. Vælg mellem kurser i forretningsudvikling, strategi og innovation. Som medlem af Djøf får du kurser til en særlig medlemspris, men alle kan deltage på Djøfs kurser og uddannelser.

Titel
Sted
Tidspunkt
Pris

Vælg det rigtige kursus

Få hjælp til at vælge det rigtige kursus. Kontakt Djøfs kursusrådgivning.

Virksomhedskurser

Har flere brug for samme kompetenceløft, så er virksomhedskurser den rigtige løsning

Du får høj kvalitet på Djøfs forretningsudviklingskurser

Djøfs kurser i forretningsudvikling øger din forretningsforståelse og giver dig konkrete værktøjer, så du kan være med til at tage din virksomheds forretning til det næste niveau. På forretningsudviklingskurserne får du teori og metoder, der virker i praksis. Og du øver dig sammen med andre højtuddannede. 

Når du er på et kursus i forretningsudvikling hos Djøf, møder du andre konsulenter og ledere, der vil løse de samme problemer som dig. Og du kan blive bedre til at udvikle forretningen, når du får større viden om data eller digital transformation, eller hvis du lærer at tænke helt ud af boksen.

Få gode råd om kurser i forretningsudvikling

Har du brug for sparring på, hvilket kursus i forretningsudvikling du skal vælge, kan du få kvalificeret rådgivning hos Djøf. Vi tager udgangspunkt i dine forudsætninger og de forretningsmål, du vil nå, når vi giver dig gode råd om kurser inden for forretningsforståelse eller forretningsudvikling.

I rådgivningen trækker du på vores viden om højtuddannedes udfordringer med forretningsudvikling i virksomheder og organisationer.

Når I sammen skal blive bedre til forretningsudvikling

Har I brug for redskaber til bedre forretningsudvikling som organisation eller virksomhed, kan det være en god forretning at gennemføre et internt kursus i forretningsudvikling. Og det kan Djøf hjælpe jer med.

Vi tager udgangspunkt i jeres træningsbehov inden for forretningsudvikling og de mål, I vil nå. I får en fleksibel faglig og praktisk ramme, som sikrer et optimalt læringsudbytte, fordi undervisningen bliver tilpasset jeres kontekst. I kan også vælge at gennemføre et af vores åbne forretningsudviklingskurser som et internt virksomhedskursus.

Din læring skal også være en god forretning

Hvis dit kursus i forretningsudvikling skal være en ekstra god forretning, kan du med fordel deltage på vores gratis workshop ’100% læring’. Her får du viden, inspiration og redskaber til at fastholde det, du har lært på forretningsudviklingskurset. Workshoppen varer 1½ time. 

Efter workshoppen kan du gå til din læring på en mere opmærksom og vedholdende måde. Og det vil komme både dig og din arbejdsplads til gode, når du skal bruge det, du har lært om forretningsudvikling i praksis.

Se alle