]]>

Arrangement

Selvstændig - kom med dine input

Er du selvstændig og har erfaringer med eller ideer til medlemstilbud vi med fordel kunne tilbyde dig som selvstændigt Djøf-medlem? Eller har du erfaringer – gode som dårlige – med vores eksisterende tilbud, events eller andet, så kom glad og påvirk de aktiviteter vi har til dig som selvstændig.

Hvad handler arrangementet om?

Djøf Business Community tilbyder en række medlemstilbud. Men tilbyder vi de rigtige? Er der ting du godt kunne tænke dig, at vi havde på hylden. På dette møde ser vi nærmere på de kategorier vi tilbyder i dag – og tager gerne imod input til evt. nye. Der er også mulighed for at give feedback i forhold til de events vi udbyder. 

Mødet har til formål at gøre os skarpere på de behov og ønsker du har som selvstændig, så vi i endnu højere grad kan lave vedkommende og relevante medlemstilbud og events.

Inden eventen kan du med fordel læse mere om vores tilbud og fordele for startups og iværksættere: Selvstændig eller startup | Sådan kommer du i gang | Djøf (djoef.dk).

Bemærk, at der er tale om et medlemsmøde, og mødet derfor ikke er en anledning til at du kan pitche evt. egne ydelser.

Om Djøf Business Community 

Dette event er en del af Djøf Business Community. Djøf Business Community er er et mødested for iværksættere, selvstændige og dig der drømmer om at blive det.

Kernen i vores koncept er gensidig sparring og feedback. Det er vores målsætning, at alle skal gå klogere hjem og have fået nye relationer efter at have deltaget i et event i Djøf Business Community.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle