]]>

Arrangement

Dit arbejde er ikke alt

Få inspiration til, hvordan du kan finde balancen mellem arbejde og privatliv.

Hvad handler arrangementet om?

Aldrig har der været så mange muligheder for at indrette et arbejdsliv, så der er plads til det hele: karriere, familie, fritidsliv og personlig udvikling. Er der en opskrift, og hvad er det gode arbejdsliv overhovedet? Vi zoomer ind på, hvordan vi får et arbejdsliv, hvor vi kan udleve vores drømme og få en hverdag, der udvikler os som mennesker.

I denne samtale taler Maria Jencel med ambassadør Michael Starbæk Christensen.

For Michael Starbæk Christensen er det ikke tilfældigt, at han er endt i Paris som ambassadør - Europas centrum for kultur, gastronomi og 'Joie de vivre'. Tværtimod. Trods de mange arbejdstimer, som et job som topdiplomat også kræver, vælger han nu bevidst indimellem at lægge arbejdet fra sig og dyrke det sociale netværk for at opnå en balance, som en hektisk skærm- og mødefyldt hverdag ellers nemt kunne tippe. Han mener faktisk, at det er vigtigt at bruge og prioritere sin tid på andre ting end arbejde for at blive et helt menneske.

Om samtaleserien

Under overskriften det gode arbejdsliv afholder vi i samarbejde med Maria Jencel en samtaleserie, hvor vi tager fat på forskellige vinkler på det gode arbejdsliv.

Sæt også kryds i kalenderen, så du kommer med til samtaler om: 

Vi bygger lige nu en helt ny hjemmeside. Du kan derfor se Dit arbejdsliv er ikke alt i vores nye design.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle