]]>

Arrangement

Hele verden som din arbejdsplads

Få inspiration til, hvordan du kan finde balancen mellem arbejde og privatliv.

Hvad handler arrangementet om?

Aldrig har der været så mange muligheder for at indrette et arbejdsliv, så der er plads til det hele: karriere, familie, fritidsliv og personlig udvikling. Er der en opskrift, og hvad er det gode arbejdsliv overhovedet? Vi zoomer ind på, hvordan vi får et arbejdsliv, hvor vi kan udleve vores drømme og få en hverdag, der udvikler os som mennesker.

I denne samtale taler Maria Jencel med iværksætter Michelle Rødgaard-Jessen.

Inden Michelle Rødgaard-Jessen  blev mor, arbejdede hun 50-60 timer om ugen som selvstændig. Michelle Rødgaard-Jessen troede, at hvis bare hun knoklede mere, skulle det hele nok gå. Drømmen om at skabe sit eget job, som hun kunne tage med rundt i hele verden lå og ulmede. WorkHero blev svaret på det, og så dagens lys fra Barcelona. De første fire år af WorkHero, levede hun som en digital nomade og arbejdede fra hele verden, indtil WorkHero blev solgt. Derefter blev Maanawork grundlagt, hvor hun blandt andet hjælper andre med at komme i gang som digital nomade.

Om samtaleserien

Under overskriften det gode arbejdsliv afholder vi i samarbejde med Maria Jencel en samtaleserie, hvor vi tager fat på forskellige vinkler på det gode arbejdsliv.

Sæt også kryds i kalenderen, så du kommer med til samtaler om:

Vi bygger lige nu en helt ny hjemmeside. Du kan derfor se Hele verden som din arbejdsplads i vores nye design.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle