]]>

Kursus

GDPR og persondata i insolvensbehandling

Få indblik i, hvordan du håndterer GDPR og persondata i forhold til databeskyttelsesansvaret under insolvensbehandling.

Startdato og sted

28. november 2024
København V

Varighed

1 dag
13.00 - 17.00

Pris

2.950 kr. ekskl. moms
Medlemmer

Se alle priser

Hvem henvender kurset sig til?

Du er erfaren advokat, jurist eller sagsbehandler, og du vil gerne sikre rettidig omhu ved behandling af data i insolvensretlige sammenhænge.

Du kan med fordel også deltage på kurset ’Omstødelse for specialister’, som finder sted samme dag forud for ’GDPR og persondata i insolvensbehandling’. 
 

På kurset får du:

  • indblik i de databeskyttelsesretlige pligter, der påhviler likvidator, rekonstruktør eller kurator, som erstatter eller supplerer den insolvensramte skyldners oprindelige dataansvar. 

Kursets indhold

Personoplysninger er ikke mindre beskyttelsesværdige, blot fordi de befinder sig i hænderne på en skyldner, som bliver insolvent. Insolvensadvokater er derfor nødt til at forholde sig til databeskyttelseslovgivningen. Kurset gennemgår reglernes betydning for insolvensbehandlingsopgaverne og -transaktionerne.  
  • Dagens opbygning

    Håndtering af databeskyttelse i insolvensbehandling

    28. november 2024, kl. 13.00 - 17.00

    På kursusdagen kommer du igennem de typiske insolvensbehandlingsopgaver og -transaktioner samt deres snitflader til databeskyttelsesreglerne.

    Dagen giver dig viden om:

    • insolvensadvokatens ansvarsområde
    • krav til dokumentation for at sikre korrekt behandling af data
    • samtykkeindhentelse
    • dataansvar
    • data indhentet af skyldneren/skyldnervirksomheden
    • brug af eksisterende data
    • data indhentet af insolvensadvokaten
    • insolvensadvokatens oplysningspligt og mulig konflikt med GDPR
    • insolvensadvokatens beskyttelse af data i transaktionssammenhæng.
     
    Læs mindre

Hvem underviser?

Carsten Ceutz

Carsten Ceutz
Advokat, partner, senior excellence manager, 360 Law Firm

Carstens speciale er alle elementer af insolvensretten, hvor han har opbygget et stort fagligt netværk qua sine mange års erfaring og sit store engagement i kollegialt arbejde. Han repræsenterer finansielle kreditorer i forbindelse med bl.a. engagementer i finansiel og operationel leasing, udlån og pant til nødlidende andelsboligforeninger samt styring og realisering af fordrings- og virksomhedspant. Carsten har særlig indgående erfaring med nødlidende rejseudbydere samt med håndtering af it, immaterielle rettigheder og ansatte i forbindelse med virksomhedsoverdragelse af de overlevelsesdygtige dele af virksomheder.
Lars Lindencrone Petersen

Lars Lindencrone Petersen
Videnspartner, Bech-Bruun

Som videnspartner arbejder Lars med intern compliance samt indsamling, strukturering og formidling af juridisk information på alle Bech-Bruuns forretningsområder. Lars er en fagligt meget bredt funderet advokat. Han er ekspert navnlig på det insolvensretlige område og er en eftertragtet og yderst erfaren underviser på en lang række områder, herunder fx rekonstruktion, forældelse, proces, advokatetik og compliance. Lars har en baggrund indenfor domstolene og han har skrevet en række bøger indenfor erhvervs- og procesret.

Kursets form

Undervisningen veksler mellem oplæg og diskussioner.

Kurset svarer til 4 lektioner i forhold til den obligatoriske efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige.   

 

Djøf udbyder kurset i samarbejde med Danske Advokater. 

Pris og praktisk info

  • Pris
  • Ikke-medlemmer
    3.700 kr. (ekskl. moms)
  • Medlemmer
    2.950 kr. (ekskl. moms)
  • Dato og tidspunkt
  • d. 28 november 2024, kl. 13.00 - 17.00

     

  • Kursets referencenr.
  • 38340
  • Frist
  • Tilmeldingsfrist
    28. oktober 2024 kl. 16:00


    Afmeldingsfrist
    28. oktober 2024
  • Yderligere info, kontakt
  • Christina Aggergaard Johnson

    Christina Aggergaard Johnson
    Koordinator
    caj@djoef.dk
    33 95 98 78

  • Behandling af personoplysninger
  • Når du deltager i et arrangement hos Djøf, behandler vi nogle personoplysninger om dig. Du kan læse mere om Djøfs behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Se alle