]]>

Arrangement

Hjernen i balance - mere effektiv med compassion

Kom ud i naturen, gå offline og giv hjernen en pause. Sammen træner vi compassion med afsæt i nyere hjerneforskning. 

Startdatoer

20/08-24
Højbjerg
29/08-24
Klampenborg

Varighed

17:00-19:30

Pris

0 kr.
Medlemmer

Se alle priser

Hvad handler arrangementet om?

Til dette møde er dagens tema 'self compassion'. Er vi så effektive, som vi bilder os ind? Menneskehjernen rummer stadig pattedyrenes gamle strukturer – det har på godt og ondt betydning for vores adfærd. Når vi forholder os aktivt til det, kan vi vælge at gøre noget andet. Self compassion - eller sagt med andre ord egenomsorg - skaber tryghed i dit nervesystem og forbedrer din evne til at præstere og yde dit bedste. Aktivt arbejde med self compassion kan dæmpe uro, overbelastning og forbedre kropsbevidstheden og overskuddet til at give compassion til andre.

Under vejledning af en erfaren netværksfacilitator går vi 4-5 kilometer sammen, mens vi reflekterer over dagens hjernetema. 

Hjernen i balance 

Vores gamle hjerne er udviklet med fokus på overlevelse og reproduktion. Når vi ser på det moderne liv, vi lever, kan vi konstatere, at urhjernen er under pres. Rækken af netværksmøder om 'Hjernen i balance' giver dig rum til gennem refleksive samtaler, naturvandringer og kunstoplevelser at undersøge, hvad der kan balancere vores urhjerne i det moderne arbejdsliv. Vi giver os tid til at tænke over og afprøve idéer til, hvordan vi skaber gode betingelser for et arbejdsliv i balance med inspiration fra compassion og self compassion.  

Netværksmøderne er ikke et kursus, og der er ingen faglige oplæg. Forud for møderne lytter vi os hver især til baggrundsviden med podcastserien 'Hjernen på overarbejde' af Vibeke Lunding Gregersen og Henrik Tingleff (også udgivet som bog). De to psykologer slår sig til ambassadører for, at vi ved at udvikle evnen til compassion kan skabe mere trivsel og balance i vores liv. For os selv og for hinanden, både privat og professionelt.  

Om serien af netværksmøder om hjernen i balance 

Vi sætter gennem en række netværksarrangementer fokus på compassion. Du behøver ikke følge møderækken kronologisk for at få noget ud af møderne.

Sæt også kryds i kalenderen, så du kan komme med til:

Hjernen i balance dream teams har masser af compassion

Hjernen i balance bedre ledelse med compassion

Praktisk information

Netværksmøderne forgår udenfor i det fri, så medbring derfor tøj til vejret. Vi starter med en gårute på ca. 5 kilometer og slutter af med et let måltid på en nærliggende café eller medbringer sandwich til turen. Møderne aflyses i tilfælde af meget dårligt vejr.

Ulla Kirsten Grymer

Ulla Kirsten Grymer
Chefkonsulent, Djøf

Ulla Kirsten Grymer er en erfaren facilitator i Djøf. Hun beskæftiger sig med indre bæredygtighed og regenerativ ledelse og har i særdeleshed arbejdet med, hvordan vi kan skabe mere og bedre mening i arbejdslivet. Ulla inddrager naturen og omgivelserne aktivt i sine møder.

Ulla er en del af teamet, der driver og udvikler netværksgrupperne, og derudover arbejder hun med medlemsskabte arrangementer gennem Idépuljen i Djøf.

Pris og praktisk info

 • Pris
 • Ikke-medlemmer
  3.625 kr. (inkl. moms)
 • Medlemmer
  0 kr.
 • Arrangementets referencenr.
 • 39086
 • Frist
 • Tilmeldingsfrist
  16. august 2024 kl. 23:59
 • Yderligere info, kontakt
 • Pernille Jørgensen

  Pernille Jørgensen
  Netværkskoordinator
  pjo@djoef.dk
  36 91 91 20

 • Behandling af personoplysninger
 • Når du deltager i et arrangement hos Djøf, behandler vi nogle personoplysninger om dig. Du kan læse mere om Djøfs behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Se alle