]]>

Arrangement

Styrk din performance med body-mind connection

Har du lyst til at blive klogere på, hvordan biohacking kan bruges til at opnå bedre balance i dit arbejdsliv? Så kom med her.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Vi hører ofte, at der er en forbindelse mellem den mentale og fysiologiske sundhed. Alligevel er der en tendens til at opdele de to. Indenfor biohacking kaldes dette krydsfelt body-mind connection.

På webinaret vil du høre om, hvordan to af Danmarks førende performance coaches og biohackere arbejder med denne body-mind connection på de øverste ledelsesgange, med artister og i den professionelle sportsverden. Du får konkrete værktøjer, som du kan implementere i din hverdag, så du kan opnå øget effektivitet, performe bedre og opnå en forbedret sundhed, der sikrer, at du ikke brænder dit lys i begge ender.   

Hvad er biohacking?

Biohacking er kunsten og videnskaben at optimere performance, energi og helbred ved at arbejde fysisk og mentalt med miljøet indeni og udenom kroppen. Det er en tilgang, som opererer i krydsfeltet mellem nutidens forskning og videnskab og oldtidens visdom og traditioner.

Med denne tilgang kommer der ikke den store forkromede sandhed om, hvordan et liv bør leves ud fra en specifik sundhedstrend, men vil derimod præsentere medlemmer for forskellige tiltag til at skabe balance i livet. Altid med rod i forskningen – både den brede, men også med blik på nyere tendenser. Altid med samme tese for øje, nemlig at den enkelte skal finde ud af, hvad der fungerer, og mindst lige så vigtigt, hvad der ikke gør. 

Webinaret laves i samarbejde med The High Performance Tribe

Som noget helt nyt kan du deltage i et unikt biohacking netværk med fokus på at skabe et mere bæredygtigt arbejdsliv. Du kan læse meget mere om Netværk om biohacking og bæredygtigt performance her, hvor du også kan tilmelde dig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle