]]>

Arrangement

Styrk din performance med søvnoptimering

Få biohackers bud på, hvordan du kan optimere din søvn og få mere energi og overskud i hverdagen.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Vi hører det igen og igen – du skal sove 7-9 timer. Men ofte er der ikke meget fokus på selve kvaliteten.

På webinaret vil du høre om, hvordan to af Danmarks førende performance coaches og biohackere arbejder med søvnoptimering. Du vil få konkrete mentale og fysiske hacks til, hvordan du kan optimere din søvn, sådan at kvaliteten bliver bedre, og du kan leve et liv med mere energi og overskud.

Biohacking er kunsten og videnskaben at optimere performance, energi og helbred ved at arbejde fysisk og mentalt med miljøet indeni og udenom kroppen. Det er en tilgang, som opererer i krydsfeltet mellem nutidens forskning og videnskab og oldtidens visdom og traditioner. 

Med denne tilgang kommes der ikke med den store forkromede sandhed om, hvordan et liv bør leves eller ud fra en specifik sundhedstrend, men vil derimod præsentere medlemmer for forskellige tiltag til at skabe balance i livet. Altid med rod i forskningen – både den brede, men også med blik på nyere tendenser. Altid med samme tese for øje, nemlig at den enkelte skal finde ud af, hvad der fungerer og mindst lige så vigtigt, hvad der ikke gør. 

Webinaret laves i samarbejde med The High Performance Tribe

Er du blevet nysgerrig og har lyst til at komme med på vores 8 ugers netværksforløb om biohacking? Så læs mere her om 'Netværk om biohacking og bæredygtig performance'.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle