]]>

Arrangement

Tid til eftertanke - Netværksbasar

Har du lyst til at mødes til en god samtale med andre pensionister om emner, der optager dig? Så har du chancen nu.

Hvad handler arrangementet om?

Nu er det igen tid for årets møde i pensionistnetværket 'Tid til Eftertanke'. Vi mødes for at sætte gang i nye temagrupper i 2023/2024. Som noget nyt starter netværket også i Aarhus i år.

Hvis du har lyst til at mødes med andre pensionister i Djøf og få mulighed for at være sammen om faglige og sociale aktiviteter, så mød frem på vores årlige fællesmøde. Her kan du tilmelde dig eksisterende grupper eller skabe din egen gruppe sammen med andre om lige det emne, der interesserer dig mest og i den by, det passer netværket bedst.

Emnerne spænder vidt fra 'Skriv selv'-gruppen af forfatterspirer, over til gruppen, der taler om aktier og investerer selv, til grupper, som samles om forskellige fælles aktiviteter – fra film til 'E-Learning-gruppen'.

Djøfs sekretariat faciliterer mødet. Du er velkommen til blot at møde frem og se, om der er emner eller grupper, som passer til dine interesser og dit temperament. Har du et nyt emne, du brænder for, så skriv til os under 'spørgsmål' i tilmeldingsflowet eller tag det med under armen på dagen.

Find aktuelle arrangementer for pensionister og læs om de forskellige netværk, som du kan deltage i.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle