]]>

Arrangement

Tid til eftertanke - Netværksbasar

Har du lyst til at mødes til en god samtale med andre seniorer om emner, der optager dig? Så har du chancen nu.

Hvad handler arrangementet om?

Nu er det igen tid for årets møde i netværket 'Tid til Eftertanke'. På møderne i henholdsvis Aarhus og København vil vi sætte gang i nye temagrupper i 2024/2025.

Hvis du har lyst til at mødes med andre seniorer i Djøf og få mulighed for at være sammen om faglige og sociale aktiviteter, så mød frem på vores årlige fællesmøde for netværksgrupperne. Her kan du tilmelde dig eksisterende grupper eller skabe din egen gruppe sammen med andre om lige det emne, der interesserer dig mest og i den by, det passer netværket bedst.

Emnerne spænder vidt fra 'Skriv selv'-gruppen af forfatterspirer, over gruppen, der taler om aktier og investerer selv, til grupper, som samles om forskellige fælles aktiviteter fx fra film til 'E-Learning-gruppen'.

Djøfs sekretariat faciliterer mødet. Du er velkommen til blot at møde frem og se, om der er emner eller grupper, som passer til dine interesser og dit temperament. Har du selv en idé, et nyt emne, du brænder for at diskutere eller udvikle sammen med andre, så tag den med på dagen, så du kan præsentere den og finde ligesindede, der gerne vil være med.

I linket kan du se aktuelle arrangementer for seniorer og læse om de forskellige netværk, som du kan deltage i.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle