]]>

Kursus

Digital transformation i praksis

Driv den digitale transformation med digitalisering af produkter, organisation og forretning

Hvem henvender kurset sig til?

Du skal starte eller drive en forandring mod en mere innovativ digital organisation eller udvikle en digital forretning.

Måske er du projektleder eller forretnings- og produktudvikler og skal lede konkrete digitaliseringsindsatser. 

Måske indgår du i udviklingsforløb, hvor I skal bruge agile metoder til at effektivisere og løfte kvaliteten af processer og leverancer.

På kurset lærer du om:

  • metoder og værktøjer til at drive den digitale transformation i din organisation
  • sammenhængen mellem de centrale dimensioner i digital transformation 
  • udvikling af nye digitale produkter og forretningsmodeller
  • agile udviklings- og projektmetoder, som du træner at bruge i praksis
  • brug af agil organisering til at drive teams i agile processer.
Overbevis din chef

Kurset har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Kursets indhold

Du får indblik i, hvorfor digital transformation og innovation er en nødvendighed for at sikre din organisations fortsatte relevans og overlevelse. Du får indsigt i digitaliseringens nye vilkår for alt fra produkter og forretningsmodeller til arbejdsprocesser. 

Du lærer, hvor og hvordan du kan sætte ind for at bevæge organisationen fremad og øge dens digitale modenhed, og du får de nødvendige færdigheder til at udvikle en konkret handlingsplan for dig og din organisations digitale transformation.

Se også Digital ledelse

Kursets form

På kurset ’Digital transformation i praksis’ er undervisningen på de enkelte moduler en vekselvirkning mellem oplæg, interaktive øvelser og praksistræning af metoder. Imellem de enkelte moduler tester du hypoteser og prototyper af i din egen organisation for at identificere dine next steps. 
Du skal være forberedt på at lave konkrete refleksioner over din egen praksis og dele dine læringer i grupper. Kurset er øvelsesorienteret, hvor du prøver metoder og værktøjer af, inden du tager dem med hjem. 
Undervejs forstærker Djøfs digitale læringsportal din læring på kurset med forskellige læringsaktiviteter og materialer. Du kan bruge portalen fra en browser 24-7. Og du kan lære de andre deltagere og underviserne at kende allerede før kurset. 

Sammen gør vi noget godt for miljøet ved at spare på det trykte materiale.

Det siger tidligere deltagere

Her ser du et gennemsnit af 44 tidligere deltageres tilfredshed.

Virkelig godt og relevant kursus, hvis man gerne vil forstå og arbejde med design thinking, agile teams og platformsøkonomi.
Pia Sletbjerg Skov, Udviklingskonsulent, Kompetencesekretariatet

Se alle