]]>

Arrangement

Djøfs lederkonference - online

Vær med, når vi stiller skarpt på fremtidens fundamentale ændring af lederrollen sammen med blandt andre ledelsesikonerne Gary Hamel og Steen Hildebrandt.

Online

Hvad handler konferencen om?

Lederen i 2021 skal ikke længere springe fra teammøde til teammøde, fra hurtige corona-omstillinger og blikket rettet mod ”efter vaccinen”, men gøre sig klar til 2020’ernes langt større og mere fundamentale ændring af lederrollen.

Som leder skal du derfor tage nogle af de faktorer, der har kendetegnet pandemien, og transformere dem til værdier for dit fremtidige lederskab, hvor du skal bygge organisationer, der er modige og har mennesker som omdrejningspunkt - ikke systemer og bureaukrati. 

På Djøfs lederkonference 2021 fokuserer vi især på din fremtidige lederrolle, hvor du forener alt, hvad du har lært fra pandemien med fremtidens udfordringer. Vi uddeler også årets lederpris til en leder, der afspejler netop den rejse.

På lederkonferencen møder du ledelsesikonerne professor Gary Hamel, der er aktuel med bogen 'Humanokrati' (Djøf Forlag), professor Steen Hildebrandt, Chief HR Officer Hilde R. Sønnichsen, CEO Mette Maix og Group CEO Thomas Woldbye.

Djøfs lederpris 2021

For femte år i træk uddeler vi Djøfs lederpris til en leder, som i særlig grad har formået at skabe resultater gennem tillid, samarbejde og gode beslutninger. De nominerede bliver annonceret i løbet af april.

Praktiske informationer

  • Konferencen vil foregå via videotjenesten Zoom. 
  • Du kan logge på via pc/tablet og mobil.
  • Du får mulighed for at stille spørgsmål undervejs via Q&A.
  • Der anvendes ikke webcam.
  • Du kan logge på fra kl. 15.55 og sikre dig, at din lyd fungerer.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle