]]>

Lederudvikling for erfarne ledere

Djøfs lederudvikling styrker og udbygger dit lederskab. Vælg mellem klassiske lederkurser, kompetencegivende uddannelser og korte redskabskurser. Du møder erfarne ledelseseksperter og undervisere, og du udvikler dig sammen med andre erfarne og ambitiøse ledere.

Titel
Sted
Tidspunkt
Pris

Vælg det rigtige kursus

Få hjælp til at vælge det rigtige kursus. Kontakt Djøfs kursusrådgivning.

Virksomhedskurser

Har flere brug for samme kompetenceløft, så er virksomhedskurser den rigtige løsning.

Ambitiøs lederudvikling med de nyeste tendenser

Hos Djøf finder du ambitiøs lederudvikling, som matcher dine udfordringer og de forandringer, du ønsker at skabe som leder.

Du kan vælge imellem klassiske lederkurser, lederudviklingsprogrammer, kompetencegivende uddannelser og korte tematiserede redskabskurser.

Hvert forløb er designet til at holde dig opdateret om alt det nyeste inden for ledelse. Det gælder både aktuelle ledelsestendenser og ny forskning om ledelse. Du får samtidig praktisk træning i konkrete metoder, du kan anvende med det samme i din ledelse. 

På Djøfs lederforløb bliver du godt klædt på til at håndtere de komplekse ledelsesmæssige, forretningsmæssige eller organisatoriske udfordringer, du møder. De kan fx udspringe af et stort ledelsesansvar med ledere under dig eller en større forandring i din virksomhed, som du står i spidsen for.

Djøf udvikler løbende nye lederforløb sammen med topeksperter i ledelse, så du kan holde dig opdateret med ny viden og nye metoder til at løfte dit lederskab til det næste niveau. 

Vi gør os umage for, at du kan lære netop det, der gør en forskel for dig som erfaren leder – en forskel, din chef eller bestyrelse og dine medarbejdere kan mærke i praksis, og som skaber værdi for din organisation.

Lederudvikling med brugbare metoder og effektiv træning

Uanset hvilken form for lederudvikling du vælger hos os, er det vores mål at give dig:

  • den nyeste viden om tendenser inden for ledelse og relevante ledelses udfordringer, fx hvordan du leder din organisation igennem en digital transformation.
  • konkrete redskaber, metoder og ledesgreb, du kan bruge i praksis som leder, fx når du leder større organisatoriske foranringer eller når du skal kommunikere vigtige budskaber. 
  • træning i at lede og skabe handlinger hos dig selv, dine medarbejdere eller andre, fx når du arbejder med dit personlige og ledelsesmæssige ståsted eller leder et team. 

Djøfs kortere kurser fokuserer ofte på et eller to af de tre elementer, mens alle tre elementer er til stede på vores uddannelser og længere udviklingsforløb.

Lederudvikling af høj kvalitet

Alle Djøfs lederudviklingsforløb tager udgangspunkt i moderne og forskningsbaserede teorier om ledelse. De er samtidig designet til at gøre en forskel for din ledelse i praksis. 

Når du vælger lederudvikling hos Djøf, får du viden og ledertræning, der bygger på høj faglighed. Vi har et indgående kendskab til erfarne lederes opgaver og den virkelighed, du er leder i. Vi kender de højtuddannedes lederes ansvar og udfordringer.

På vores lederudviklingsforløb møder du kun de dygtigste undervisere og eksperter inden for ledelse. De er særligt udvalgt, fordi de har stor ledelseserfaring og viden om ledelse. De kender din hverdag som erfaren leder, og de har fingeren på pulsen, så du får de nyeste tendenser inden for ledelse.  

Underviserne udvælger teori og cases, som er relevante og rammende for den kontekst og de udfordringer, du kan møde som erfaren leder. De gør sig umage for at oversætte de metoder, du lærer, til praktiske handlinger, du kan udføre i din ledelse i hverdagen.

I løbet af et forløb opbygger du et værdifuldt netværk, som du kan hente input og kvalificeret sparring hos. Det gør du, fordi du møder andre ambitiøse erfarne ledere, hvis baggrund og udfordringer ligner dine, hver gang du er på et lederkursus hos Djøf.

Samlet set får du et solidt afsæt for at udvikle dig fagligt og personligt som leder. 

Få rådgivning, inden du vælger lederudvikling

Markedet bugner af udviklingstilbud til dig som erfaren leder, og måske bokser du med, hvordan du vælger det helt rigtige forløb. Derfor kan du hente gode råd og sparring hos Djøf, inden du vælger lederudvikling, i løbet af hele din lederkarriere. 

Kontakt videnudviklingschef Rikke Bay Andreasen på dk¤djoef¤rba eller 33 95 97 44.

Rikke taler hver uge med erfarne ledere om, hvordan de bedst fortsætter med at udvikle deres lederskab. Hun har selv været leder, og hun har mere end 15 års erfaring med at rådgive ledere om kompetenceudvikling og med at udvikle lederprogrammer og ledertræning til erfarne ledere.

Intern lederudvikling for erfarne ledere

Er I flere i ledergruppen, som har behov for samme viden eller for at udvikle fælles ledelseskompetencer, kan Djøf tilrettelægge et lederudviklingsforløb, som matcher jeres behov. Når I holder jeres lederudvikling internt, giver det jer en række læringsmæssige og økonomiske fordele.

Udviklingsforløbet tager udgangspunkt i jeres organisatoriske og forretningsmæssige virkelighed og de udfordringer, I møder i ledergruppen. Et internt kursus giver jer en faglig og praktisk fleksibilitet, og når I udvikler jer sammen, kan I øge jeres fælles læringsudbytte, også efter kurset.

I kan vælge at transformere et af vores åbne tilbud til et internt forløb. I kan også vælge at sammensætte flere lederkurser til et helt lederprogram, eller vi kan skræddersy et unikt lederudviklingsforløb kun til jer.

Et internt lederkursus giver jer et fælles afsæt i ledergruppen og et fortroligt rum til at arbejde med jeres fælles ledelsesmæssige eller forretningsmæssige udfordringer. 

Få mere ud af din lederudvikling - gratis læringsworkshop

Vi vil gerne bidrage aktivt til at optimere din læring. Derfor bliver du inviteret til at deltage i vores gratis workshop ’100% læring’, når du tilmelder dig et lederudviklingsforløb hos Djøf. 

På workshoppen får du viden om og inspiration til, hvordan du og din arbejdsplads kan få et langt større læringsudbytte, hvis I sammen er en smule mere opmærksomme og vedholdende både før, under og efter dit kursus i ledelse.

’100% læring’ giver dig viden om, hvordan du får mest ud af det, du lærer undervejs på kurset. Du får samtidig gode idéer til, hvordan du holder fast i nye metoder og ledelsesgreb, når du vender tilbage til lederjobbet efter forløbet. 

Se alle