]]>

Kursus

Grundlæggende IT-sikkerhed for ikke teknikere

Få en introduktion til de mest generelle termer og emner inden for informations- og it-sikkerhed. Du udvider din forståelse for informationssikkerhed som felt.

Hvem henvender kurset sig til?

Kurset henvender sig til medarbejdere og ledere, der er involveret i projekter eller beslutningsprocesser om informationssikkerhed.

Du er fx projektleder, projektdeltager eller mellemleder inden for fx finans, indkøb, HR, jura eller lignende positioner.  

På kurset får du:

  • viden om risikovurdering i forhold til it-sikkerhed
  • forståelse af krav til it-sikkerhed 
  • indsigt i generelle termer som endpoints, firewalls og IAM
  • viden om, hvordan du involverer dig i den sikkerhedsmæssige beslutningsproces
  • kendskab til områder som beredskab, awareness og fysisk sikkerhed. 
 

Kurset har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Kursets indhold

Er du involveret i beslutninger eller projekter om it-sikkerheden i din organisation? Støder du jævnligt på it-sikkerhedsmæssige termer i din hverdag, som du ikke forstår? Eller vil du bare gerne have noget grundlæggende viden om informationssikkerhed?

På kurset får du en introduktion til generelle termer og emner inden for informationssikkerhed, og du får en grundlæggende forståelse af, hvad it-sikkerhed er, og hvordan I træffer beslutninger, der sikrer jeres organisation. Du udvider dit kendskab til risikovurderinger, sikkerhedskrav, trusler og sårbarheder.

Efter kurset er du i stand til at følge med, når snakken går om informations- og it-sikkerhed, og du vil kunne gøre dig gældende i beslutningsprocessen.

 

Kursets form

Kurset består af dialogbaseret plenumundervisning krydret med små øvelser og quizzer.

Se alle