]]>

Kursus

Out of the box thinking

Kreativitet mellem kaos og kontrol – slip kontrollen på intelligente måder, og få meget mere igen.

Hvem henvender kurset sig til?

Deltag, hvis du vil blive bedre til at få, udvikle og kvalificere idéer – og til at arbejde mulighedsorienteret i din organisations uformelle rum.

Hvis du arbejder med samskabelse, procesoptimering og lean, kan du få værktøjer og tankesæt til at turde slippe kontrollen og bryde med vanerne. 

På kurset lærer du at:

  • turde slippe kontrollen på intelligente måder, så du bevarer logikken og dit resultatfokus
  • bryde din egen – og andres – vanetænkning
  • få flair for at gribe idéer og potentialer i både formelle og uformelle sammenhænge
  • anvende ’det tilsyneladende kaotiske og ukontrollerbare’ som en kreativ ressource
  • blive mere tryg ved kompleksitet og usikkerhed, så du forbliver mulighedssøgende, også under pres 
  • sikre optimal udnyttelse af allerede tilstedeværende ressourcer.

Kurset har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Kursets indhold

Kurset ’Out of the box thinking’ giver dig konkrete redskaber til, hvordan effektivitet, kreativitet og idéudvikling kan gå hånd i hånd, når du tør vende kendte logikker på hovedet og se din vante virkelighed med nye øjne.

Du lærer at skabe vækst, trivsel og udvikling, ikke ved at presse citronen, men ved at turde vende vanerne ryggen og tænke nyt. Du kommer hjem med konkrete eksempler på, hvordan metoderne er blevet anvendt med succes, og et større mod, når du opererer i det uvisse.

Kursets form

’Out of the box thinking’ er et intensivt træningsforløb, hvor du vil opleve, hvordan arbejdet med kreative processer og kreativ optimering af de tilgængelige ressourcer kan blive udbytterigt og energigivende.

Undervisningen er en blanding af teori, praktiske øvelser og konkrete eksempler. Du får mulighed for at prøve kræfter med udvalgte værktøjer, så du får dem godt ind under huden og kan bruge dem direkte i din dagligdag.

Det siger tidligere deltagere

Her ser du et gennemsnit af 22 tidligere deltageres tilfredshed.

Fantastisk når jeg bliver udfordret ved at få noget andet, end det jeg havde forventet, og derved blive rykket ud af min comfort-zone.
Morten Larsen, Strategisk fundraiser, Skive Kommune

Kurset var rigtig godt tilrettelagt med engagerede og fagligt velfunderede undervisere, og det gav god inspiration til både hverdagssituationer og generelle refleksioner.
Anna Warrington, Analytiker, Rigspolitiet

Se alle